Book tid

Nedenfor kan man enten booke en tid som gæst eller ved at oprette sig i vores bookingsystem. Fordelen ved at oprette sig i bookingsystemet er, at man nemt kan se sine tider samt rette/slette tider. Vi står dog altid til rådighed i forhold til at justere tider til eller slette tider ved behov via mail. De præcise adresser på alle klinikkerne kan ses her.

Når du booker første behandling

Når du booker første behandling kan dette ske ved enten at klikke enten på ”Kliniksted – Lægesamtale og 1. behandling” hvor du kan booke tid til en fysisk lægesamtale i forbindelse med første behandling, eller ”Kliniksted – Hypoxibehandling”hvor du kan booke første behandling med en telefonisk lægesamtale. Bemærk at det er lettere at komme hurtigt i gang med behandling hvis lægesamtalen er telefonisk. Lægen vil derudover altid kunne vurdere i telefonen, om der mod forventning skulle være behov for en fysisk lægesamtale.

Afbestillingspolitik

Ved udeblivelser eller afbud mindre end 24 timer før behandling gives gebyr på 500kr. Bemærk at ved behandlinger i weekenden eller på mandage skal afbud gives senest fredag kl. 15:00.

Lad os hjælpe dig med
din problemstilling!

Skulle du have et spørgsmål omkring en bestilling, et smerte problem eller noget helt trejde så er vi altid klar på at hjælpe dig så godt vi kan!

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Spørgsmål?