Book tid

Nedenfor kan du booke tid til behandling som igangværende patient – eller oprette dig som ny patient og booke din første tid til lægesamtale og første behandling. Fordelen ved at oprette sig i bookingsystemet er, at man nemt kan se sine tider samt rette eller aflyse. Vi står dog altid til rådighed via mail ved behov. 

Når du booker første behandling
Når du booker din første behandling vil du altid tale med en læge inden. Dette kan ske fysisk umiddelbart forud for behandlingen eller telefonisk typisk 1-2 dage inden den bookede tid. 
For fysisk lægesamtale skal du klikke på ”Lægesamtale og 1. behandling” ud for den klinik du ønsker. 
Hvis du ønsker en hurtigere tid eller flere valgmuligheder kan du med fordel vælge den “1. behandling med telefonisk lægesamtale”. For at booke denne klikker du på: “Hypoxibehandling” ud for den klinik du ønsker og derefter på “1. behandling med telefonisk lægesamtale” Husk at lægen altid i telefonen kan vurdere om der i stedet er behov for en fysisk lægesamtale. 
 
Særligt for Sjælland: På Sjælland foregår den fysiske lægesamtale i vores store klinik på Østerbro, hvorefter de efterfølgende behandlinger kan foregå i Brøndby, hvis du ønsker dette.
 
Afbestillingspolitik

Ved udeblivelser eller afbud mindre end 24 timer før behandling pålægges et gebyr på 500kr. Bemærk, at ved behandlinger i weekenden eller på mandage, skal afbud gives senest fredag kl. 15:00.

Lad os hjælpe dig med
din problemstilling!

Skulle du have et spørgsmål omkring en bestilling, et smerte problem eller noget helt trejde så er vi altid klar på at hjælpe dig så godt vi kan!

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Spørgsmål?