fbpx

Bevægeapparatet

Hypoxisk terapi - En ny måde at tænke behandling af smerte og skader

Kroppen har en uudnyttet evne til at kunne hele sig selv. Hos SANA stimulerer vi kroppen til at aktivere disse evner. Det gør vi ved hjælp af individualiseret hypoxisk terapi. Hypoxisk terapi betyder at vi nedsætter ilt-mængden i din krops væv (hypoxi). Vores behandling bliver tilpasset din krops reaktion for at opnå et optimalt stress af din krops celler, så de frigiver store mængder helende stoffer. Disse stoffer kan kroppen bruge til at reparere skader og til at fjerne inflammation og smerter.
Behandlingen foregår ved, at du ligger komfortabelt og trækker vejret igennem en maske. Vi måler din krops reaktion på lav ilt og skræddersyr herefter behandlingen til dig. Nedenfor i videoen kan du se hvem vi typisk hjælper.

“Jeg havde Covid-19 de første to uger af november 2020, hvorefter jeg pludseligt mistede al energi. Selv meget lette opgaver på jobbet blev uoverskuelige, og jeg blev en aften stakåndet af at læse en bog for min søn. Allerede efter to behandlinger hos SANA, er energien næsten tilbage til normalen. Det er fantastisk at kunne arbejde normalt igen, og stadig have massere af energi til familien”

– Mathias, 36, gulvlægger

”Jeg fik en Achilles-sene skade. Senen helede, men efter 1 år kunne jeg stadig ikke løbe på grund af smerter i den. SANA hjalp mig med deres hypoxi og efter kun 3 behandlinger løb jeg igen uden smerter og nu løber jeg halvmaraton uden problemer. Det er fantastisk!”

– Mikkel, 40 år, selvstændig

”Jeg har haft mange års sygdom og været igennem et utal af operationer. Jeg har haft mindst 20 år på medicin, hvoraf de 6 har været på morfin. Jeg har forsøgt alt muligt og også været på smerteskole. Jeg havde efterhånden givet op da jeg hørte om Casper og SANA. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke forskellen. Jeg har nu fået 4 behandlinger. Jeg kan gå lange ture igen og har fået overskuddet tilbage. Jeg kan kun sige et kæmpe tak”

– anonym, 51 år, førtidspensionist

”Jeg har haft smerter ved musklen ved min siddekno, når jeg løber. Blokader og øvelser hjalp ikke. Efter 5 behandlinger løber jeg nu uden smerter, og jeg er forbavset over hvor god formen pludselig er.”

– Inge, 51 år, bankansat og altetikudøver

”Jeg har haft kronisk spændingshovedpine og hyppig svær migræne, så længe jeg kan huske, og har været meget begrænset af det. Før min behandling hos SANA havde jeg prøvet et utal af behandlinger og forskellige slags medicin uden effekt. Efter 8 behandlinger hos SANA er hovedpinen næsten forsvundet og jeg har nu hele dage uden hovedpine. Jeg har haft få og helt små migræneanfald, men slet ikke så meget som før. Behandlingerne har forbedret min livskvalitet markant. Jeg er virkelig taknemmelig.”

– Camilla, 26, studerende

“Jeg er ivrig motionscykelrytter og har altid haft problemer med hoftesmerter. Allerede efter 2-3 behandlinger oplevede jeg et markant fald i smerterne i mine hofter og det har varet ved efter afsluttet behandling.”

– Michael, Selvstændig