fbpx

SANA for Virksomheder

Skal SANA hjælpe din medarbejder? 

Raske medarbejdere er fundamentet for enhver sund virksomhed. Hos SANA skræddersyr vi behandlingsprogrammer til helt eller delvist sygemeldte medarbejdere med smerteproblematikker, hovedpine/migræne, udbrændthed og stress.

Mens smerter og udbrændthed har store personlige omkostninger for patienten og dennes omgangskreds, rammes arbejdspladsen af økonomiske udfordringer og øget pres på de eksisterende medarbejdere. Derfor har SANA stort fokus på, hurtigst muligt at kunne bringe en rask medarbejder tilbage med en langtidsholdbar behandlingsplan.

SANA er en speciallægeklinik, der tilbyder effektiv og målrettet smertebehandling af jeres medarbejdere, så de hurtigst muligt kan vende tilbage til deres normale hverdag. Behandlingen kan, hvis det ønskes, kombineres med mere traditionel behandling ved fx fysioterapeut eller psykolog. SANA anvendes dog oftest som stand-alone behandling.

Hvad er SANA?

SANA er en forskningsbaseret behandlingsmetode, der arbejder på at accelerere kroppens evne til at behandle sig selv. Behandlingsmetoden er helt ny og består af en avanceret intelligent form for højdetræning, hvorved kroppen optimeres og reagerer med en voldsomt accelereret helingshastighed. SANAs behandlingsforløb strækker sig oftest over 4-5 behandlinger fordelt på 2-3 uger. Enkelte patienter har herefter behov for få supplerende behandlinger.

Hvorfor SANA?

SANA har meget præcis viden om effekten af behandlingen for forskellige sygdomme, da alle patienter udfylder spørgeskemaer før og efter behandlingerne – helt op til 6 måneder efter endt forløb.

Derfor kan vi dokumentere at vores patienter får hurtig og effektiv behandling, som de er meget tilfredse med på både kort og lang sigt. Det gælder også patienter, der har været igennem mange forskellige typer behandlinger (fx smertestillende, blokader, fysioterapi, kiropraktik, akupunktur og smerteklinik), inden de starter behandling hos os. 

SANA behandler

Typiske behandlinger for medarbejdere omfatter:

-nakkesmerter og spændingshovedpine med og uden migræne.

-rygsmerter

-albuesmerter (musealbue)

-udbrændthed og udmattethed (fatigue)

-acceleret genoptræning efter skader eller operationer.

Indtil videre frarådes behandlingen til kræftsyge eller patienter der har kronisk svær hjerte-/lungesygdom.

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe din medarbejder kan du enten kontakte en af klinikkens speciallæger på info@sana-hypoxi.dk.

Du kan desuden se mere om, hvad SANA behandler her

Hjemmearbejdets skader

COVID-19 har skabt en helt særlig situation, der gør at mange medarbejdere må arbejde flere timer foran computerskærmen og ofte med dårligere ergonomi og arbejdsstilling end de kender fra deres vanlige kontor. Det giver nakkesmerter, spændingshovedpine og skulder-/albueproblematikker hos flere medarbejdere.