Uspecifikke smerter

Mange oplever smerter i bevægeapparatet uden at der er en tydelig årsag. Denne type smerter vil ofte være diffuse og smerten kan flytte sig mellem led eller muskelgrupper uden noget særligt mønster.

Mange døjer med diffuse smerter. Typisk kommer smerterne uden grund. Smerter kan flytte sig rundt og måske den ene dag være i nakke-skulder og næste dag i benet. Nogle gange kan der også være en udløsende årsag, men der er ikke noget system i hvad der udløser smerterne og hvornår.

Selvom man har været ved læge eller blevet skannet, finder man ingen årsag til smerterne. Denne type smerter skyldes formegentlig en ubalance i kroppen/nervesystemet.

Hos SANA har vi god erfaring i at behandle denne type smerter. En forløb vil ofte begrænse sig til 4-5 behandlinger uden behov for supplerende behandling. Forsvinder dine smerter helt ved behandling, vil de sjældent komme tilbage.

Lad os hjælpe dig med
din problemstilling!

Skulle du have et spørgsmål omkring en bestilling, et smerte problem eller noget helt trejde så er vi altid klar på at hjælpe dig så godt vi kan!

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Spørgsmål?