Om SANA

SANA er oprindeligt etableret af speciallægerne Casper Bindzus Foldager, Brian Elmengaard og Rasmus Stokholm. Vi har mange års erfaring i diagnostik og behandling. Vi har derudover omfattende videnskabelig baggrund og har tilsammen publiceret knap 100 videnskabelige artikler og været forfattere på molekylærbiologisk og ortopædkirurgisk faglitteratur. Gennem forskning og klinisk arbejde har vi set et meget stort behov for at tænke behandling på en ny måde.

Med SANA har vi skabt en ny måde at tænke behandling på. En behandling der ikke kun går efter symptomerne, men efter den udløsende årsag. Det er en ny måde hvor udgangspunktet er, at kroppen har en uudnyttet evne til at hele sig selv bedre og hurtigere ved hjælp af hypoxisk terapi. Vi har skabt SANA ved at samle den viden vi har opnået gennem eksperimentelle videnskabelige studier, vores kliniske lægelige erfaring med patienter og viden inden for specielt regenerativ medicin, fysiologi, inflammation og smertefysiologi. Vi håber, at vi kan hjælpe lige præcis dig.

Casper Bindzus Foldager - Speciallæge og stifter af Sana Hypoxi

Casper Bindzus Foldager

Videnskabelige udmærkelser:
Brian Elmengaard - Speciallæge og stifter af Sana Hypoxi

Brian Elmengaard

Videnskabelige udmærkelser:
Rasmus Stokholm - Speciallæge og stifter af Sana Hypoxi

Rasmus Stokholm

Videnskabelige udmærkelser:

Mikkel Boel Nørregaard

Charlotte Rose Blomkvist

Mathilde Kofoed-Hansen

Amanda Emilie Olsen

Sophie Kjerstein Kristensen

Karoline Kattenhøj

Søren Dahl

Christina Hovmark Pedersen

Sara Mette Bjerg

Naja Vadgaard Andersen

Astrid Dittmer

Lad os hjælpe dig med
din problemstilling!

Skulle du have et spørgsmål omkring en bestilling, et smerte problem eller noget helt trejde så er vi altid klar på at hjælpe dig så godt vi kan!

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Spørgsmål?