Om SANA

SANA er skabt med en vision om at ændre måden at tænke behandling på. En behandling, der ikke kun nedbringer symptomer, men som behandler den udløsende årsag. Vores behandling tager udgangspunkt i kroppens uudnyttede evne til at hele og regenerere sig selv bedre og hurtigere ved hjælp af Hypoxisk Terapi. Vi har skabt SANA ved at samle viden fra eksperimentelle, videnskabelige studier samt mange års klinisk erfaring med patienter.

SANA er oprindeligt etableret af speciallægerne Casper Bindzus Foldager, Brian Elmengaard og Rasmus Stokholm, som alle har omfattende erfaring i videnskab og forskning. Tilsammen har de publiceret mere end 100 videnskabelige artikler, og er forfattere til molekylærbiologisk og ortopædisk faglitteratur. Læs mere om hver deres karriere her.

Gennem deres omfattende arbejde med forskning og deres klinisk arbejde, har de set et stort behov for at ændre måden at tænke om behandling på, hvilket har ført til stiftelsen af SANA.

Casper Bindzus Foldager

Videnskabelige udmærkelser:

Brian Elmengaard

Videnskabelige udmærkelser:

Rasmus Stokholm

Videnskabelige udmærkelser:
Mikkel Boel Nørregaard - Behandler hos Sana Hypoxi

Mikkel Boel Nørregaard

Charlotte Rose Blomkvist

Mathilde Kofoed-Hansen

Amanda Emilie Olsen

Sophie Kjernstein Kristensen - Behandler hos Sana Hypoxi

Sophie Kjerstein Kristensen

Karoline Kattenhøj

Søren Dahl - Behandler hos Sana Hypoxi

Søren Dahl

Christina Hovmark Pedersen

Sara Mette Bjerg

Naja Vadgaard Andersen

Astrid Dittmer

Lad os hjælpe dig med
din problemstilling!

Skulle du have et spørgsmål omkring en bestilling, et smerte problem eller noget helt trejde så er vi altid klar på at hjælpe dig så godt vi kan!

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Spørgsmål?