Accelereret genoptræning

Hvis du er kommet til skade, skal kroppen bruge en masse ressourcer på at komme sig igen. Uanset om skaden er blevet behandlet med eller uden operation, er genoptræning vigtig for at sikre et godt resultat. Hos SANA optimerer vi din krops evne til heling med henblik på at komme bedst og hurtigst muligt gennem genoptræningsforløbet.

Når kroppen skal komme sig efter en skade eller en operation, er det primært det væv og de celler, der ligger lige omkring skaden, der bidrager til helingen. Det er oftest et ganske lille område af væv, der derfor er aktiveret, og det er en af grundene til, at det ofte er en meget langvarig proces. Ved individualiseret Hypoxisk Terapi hos SANA stresser vi hele kroppen med nøje tilrettelagte perioder, hvor man indånder bestemte doser af nedsat ilt. Det får celler i hele kroppen til at producere en lang række helende molekyler, der sendes ud i blodbanen. De transporteres med blodet rund i kroppen og hen til skaden. Derved får du de optimale betingelser for en god og hurtig genoptræning, så du kan vende tilbage til de ting, du holder af.

SANA Hypoxisk Terapi giver din krop de bedst mulige betingelser for heling og hurtig genoptræning. Accelereret genoptræning hos SANA er således et supplement til det almindelige genoptræningsforløb, og du bør derfor fortsætte med de øvelser og overholde de restriktioner, som du er instrueret i af din læge eller fysioterapeut.

Lad os hjælpe dig med
din problemstilling!

Skulle du have et spørgsmål omkring en bestilling, et smerte problem eller noget helt trejde så er vi altid klar på at hjælpe dig så godt vi kan!

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Spørgsmål?