Behandlingsforløb

Når du starter forløb hos SANA, taler du først med en af vores speciallæger, der vurderer netop dine symptomer eller din tilstand og ordinerer den korrekte behandling. (se mulighederne for lægesamtaler nedenfor)

For at få den bedste effekt af hypoxisk terapi, anbefaler vi, at du starter med 3-4 behandlinger med 5-10 dages mellemrum. Dette accelererer din krops evner til at hele sig selv – også kaldet regeneration. Efter disse behandlinger vil du typisk have en klar fornemmelse af effekten af behandlingen og om der er det rigtige for dig.
Herefter vil der typisk gå længere tid mellem behandlingerne, indtil du har opnået tilfredsstillende resultat.

Alle behandlinger er individuelt tilpassede, så du altid får præcis den dosering, du har brug for til hver behandling.
Selve behandlingsvarigheden afhænger af mange forskellige parametre og særligt hvordan din krop reagerer. Det vil typisk være mellem 25-45 minutter.

Der er forskelligt, hvor mange behandlinger, man har er behov for. Man skal huske, at vi stimulerer kroppen til at behandle sig selv, og da vi alle er forskellige, vil der dermed være stor variation på den enkeltes reaktion på behandling. Det er dog vigtigt, at der altid er en positiv fremgang over tid under et behandlingsforløb.
Vi behandler alt fra topatleter og akutte skader til patienter med årelang sygdom og svær invaliditet. Alle kan nemlig få gavn af, at kroppen fungerer bedst muligt.

Inden din 1. behandling modtager du et forundersøgelsesskema online og efter 6 uger og 6 måneder modtager du et opfølgende skema som vi bruger til at monitorere fremgang og validere effekten af forløbene. Ud over at evaluere dit forløb, er de udfyldte spørgeskemaer er en stor hjælp for os i forhold til at gøre os endnu bedre til at behandle i fremtiden.

INDEN 1. BESØG

Når du har booket din første tid hos SANA, sender vi dig et spørgeskema via e-mail, som du modtager tidligst 10 dage inden din 1. behandling. Dette bedes du skal udfylde og sende tilbage (det tager cirka 10 minutter)
Spørgeskemaet indgår som et led i vores dataindsamling, og vores læger bruger det til at forberede og planlægge din lægesamtale og lægge behandlingsplan.

1. BEHANDLING MED TELEFONISK LÆGESAMTALE

Ønsker du en hurtig opstart? Så er dette metoden til en hurtig tid. Her booker du tiden til din 1. behandling i en af SANAs klinikker. 1-2 dage inden din 1. behandling i klinikken, vil du blive kontaktet telefonisk af en af vores læger, hvor I kan gennemgå din sygehistorie samt eventuelle spørgsmål.

(Vær opmærksom på, at vores læger kan ringe fra hemmeligt nummer.)

LÆGESAMTALE OG 1. BEHANDLING

Her booker du en tid til fysisk samtale med lægen i en af vores klinikker, der derefter vil lægge en behandlingsplan. Umiddelbart herefter vil du få din 1. behandling. Vi har typisk ledige tider inden for 2-3 uger.

Hvordan foregår behandlingen?

Langt de fleste synes, at vores behandling er en behagelig og afslappende oplevelse.


Du ligger på en briks og trækker vejret helt almindeligt gennem en maske. Pulsen stiger lidt i de perioder, man får lav ilt, og falder igen under pauserne. Dét er der nogle, der kan mærke, andre kan ikke.


Behandlingsudstyrets sikkerhedsmekanismer og vores behandlere, monitorer hele din behandling, så du er altid i trygge hænder.


De fleste af vores patienter ligger og slapper af under behandlingen. Du kan tage høretelefoner med og lytte til musik eller en lydbog, eller du kan tage dig en lille lur under behandlingen, mens vi hjælper din krop med at arbejde for dig.

Lad os hjælpe dig med
din problemstilling!

Skulle du have et spørgsmål omkring en bestilling, et smerte problem eller noget helt trejde så er vi altid klar på at hjælpe dig så godt vi kan!

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Spørgsmål?