Skal vi hjælpe jeres medarbejdere?

Få en virksomhedsaftale med SANA

Er dine medarbejdere kernen i din virksomhed? Så kan SANA være en god investering for dig. Vi hjælper nemlig med at sikre, at dine medarbejderne er friske og veloplagte og har så få sygedage som muligt.

SANA kan

  • Hjælpe dine medarbejdere hurtigere tilbage efter sygdom og skader.
  • Højne dine medarbejderes koncentration, overskud og energiniveau.
  • Bidrage til forebyggelse af sygdom, stress og depression.

SANA arbejder inden for mange områder af optimering og hjælper både privatpersoner, pensionskunder og virksomheder med at få klienter tilbage på arbejdsmarkedet i rekordfart.

Resultater

SANA arbejder med systematisk data-analyse for at sikre, at alle klienter får den optimale behandling.

 

Baseret på næsten 1.000 patienter rapporteres efter kun 6 uger bl.a.:

  • Forøgelse af følelsen af energi og overskud på ca. 40% i gennemsnit.
  • Forøget livskvalitet målt med validerede spørgeskemaer på 29% i gennemsnit.

 

Baseret på sundhedsøkonomisk analyse, er gevinsten for anvendelse af SANA hos en udvalgt gruppe af sygemeldte patienter af ekstremt høj. Omkostningen for et gennemsnitligt forløb hos SANA er nemlig ca. 50 gange lavere end grænsen for hvornår en behandling er betegnes som cost-effective. Derfor er SANA en rigtig god investering for dine medarbejdere og derfor også for dig.

Er patienterne tilfredse?

Efter 6 måneder, hvor langt de fleste patienter for længst har afsluttet deres forløb, vurderer 51% af patienterne at sandsynligheden for at de vil anbefale SANA til andre er 10 ud af 10.

Derudover arbejder SANA sammen med en række pensionsselskaber, hvor vi hjælper rigtig mange af deres kunder ud af sygemelding og tilbage på arbejde.

Fordelen ved en virksomhedsaftale

Alle medarbejdere der henvises, taler med en speciallæge om deres symptomer og udfordringer inden der lægges en behandlingsplan. Dine medarbejdere får let adgang til biologisk optimering.

Behandlingen kan let kombineres med andre tiltag som fx psykologsamtaler, fysioterapi, medicinsk behandling. Dine medarbejdere bliver den bedste version af sig selv.

Skriv til virksomhed@sana-hypoxi.dk og hør om muligheder for en aftale der passer til dig og din virksomheds behov.

Lad os hjælpe dig med
din problemstilling!

Skulle du have et spørgsmål omkring en bestilling, et smerte problem eller noget helt trejde så er vi altid klar på at hjælpe dig så godt vi kan!

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Spørgsmål?