Gigt- og bindevævslidelser

Der findes mange forskellige gigtsygdomme. Slidgigt (artrose), krystalgigt (herunder urinsyregigt), leddegigt og rygsygdomme er blandt de mest udbredte. Fælles for de fleste gigtsygdomme er at der foregår en betændelsesreaktion i led og muskler.

Hvordan kan du bruge SANA som led i din gigtbehandling:

Slidgigt

SANA behandling kan bruges til at dæmpe eller fjerne smerterne i dit led. Hvis du har hævelse omkring leddet (fx Bakercyste) vil hævelsen som regel aftage. Almindeligvis kan du reducere mængden af smertestillende piller du skal tage.

Et forløb vil typisk bestå af 3-6 behandlinger behandling. Nogle få personer får behov for 1-2 behandlinger yderligere i den indledende fase. Herefter kan der være behov for en enkelt behandling hver 6-10 uge for at vedligeholde effekten.

Inden behandling opstarter vil du have samtale med en af vores læger, som laver en individuel vurdering af din situation, samt en behandlingsplan.

Leddegigt

De fleste, med leddegigt, får medicin som dæmper immunforsvaret og dermed også dæmper betændelsesreaktionen i led og muskler.

Mange er på trods af medicinsk behandling generet af smerter, træthed og en almen utilpashed. Det kan både skyldes gigten, men også bivirkninger af medicinen.

SANA behandling kan med høj sandsynlighed hjælpe dig hvis du har svært ved at tåle den medicinske behandling eller hvis medicinens virkning aftager mellem behandlinger.

Vi anbefaler generelt SANA behandling som supplement til den medicin din gigtlæge eller egen læge har udskrevet. Behandlingsforløbene tilpasses din samlede situation, men vil typisk indledes med 3-4 ugentlige behandling over den første måned, og herefter vedligeholdelsesbehandling efter behov.

Øvrige gigtformer

På SANA kan vi behandle de fleste gigtlidelser, hvor symptomerne er smerter, træthed, almen utilpashed eller søvnproblemer.

Hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig, så kontakt os. Alle der opstarter i forløb vil få en lægesamtale inden behandlingen opstartes

Lad os hjælpe dig med
din problemstilling!

Skulle du have et spørgsmål omkring en bestilling, et smerte problem eller noget helt trejde så er vi altid klar på at hjælpe dig så godt vi kan!

Vi vender hurtigst muligt tilbage

Spørgsmål?